TUOTTEET

Kauttamme saatavissa tarvikkeet kaikkeen koiraharrastamiseen.

Pieni varastomyynti hierontatilojen yhteydessä. Tuotteet myös tilauksesta.

Yhteistyössä
DOG & CAT DOGSPORT
http://www.dog-cat.fi/fi


PutkaRy jäsenillä alennusetu.
- kaikkea mitä koirasi tarvitsee -

EFFEKTRI DOG omegaöljyt

Kauttamme saatavissa huippu laadukkaat Omega öljyt koirille.

Valikoimissamme nyt Effe Balancen
Effektri Dog Omega öljyt.

Hinnat: 1000ml 59€ , 500ml 40€


PENTUPAKETIT KASVATTAJILLE ja pentujen omistajille.

Kauttamme tilattavissa Effe-VIP paketit annettavaksi pentujen mukaan. Sis. Pullon öljyä, lahjakortteja (arvo70€)
Ohjeistusta ja hienon juuttikassin.

Kasvattajille tuote on 22€/ kpl

Yksityishenkilöille 26€ / kpl

JAKKE LISÄRAVINTEET

Kauttamme kotimaiset Jakke lisäravinteet koirille.
Puhtaat kotimaiset raaka-aineet.

Lisäravinteiden hinnat sisältävät alv 14%

HUOMIO:
VARASTOSTA NYT KAIKKI LOPUT HYLLYSSÄ OLEVAT LISÄRAVINTEET
-40% ALENNUKSELLA mm Magnesium, Karpalo, Merilevä ja Biomix.
* Ei koske nivelhoitovalmisteita: Jakke Agility eikä Jakke move tuotteita.

JAKKE AGILITY Nivelten hyvinvointiin.
150G 48€
300G 83€
500G 119€

SUPERTEHOA nivelille ja jänteille!
Supersuosittu ja käytössä tehokkaaksi todettu Jakke Agility sisältää glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia, hyaluronihappoa, kollageeni (tyyppi I:stä ja II:sta), kurkumaa, yuccaa, MSM:ää ja ruusunmarjaa - eikä mitään täyteaineita ! ! !

Koostumus: • Glukosamiini HCL 437 000 mg/ kg • Kondroitiinisulfaatti yli 90 %:sta 292 000 mg/ kg • Ruusunmarja 75 000 mg/ kg • MSM (metyylisulfonyylimetaani) 75 000 mg/ kg • Kurkuma 50 000 mg/ kg • Yucca 50 000 mg/ kg • Kollageenit: tyyppi I 8 000 mg/ kg tyyppi II 8 000 mg/ kg • HA, hyaluronihappo eli healon yli 90 %:sta 5 000 mg/ kgJakke

Agility ei sisällä mitään täyteaineita! Ei dopingvaroaikaa!

Käyttöohje: annostus päivittäin, sekoitetaan ruokaan, koiran painon mukaan (mitta 1 ml ~ 0,7 g):Alle 5 kg 1 mitta 5 – 15 kg 2 mittaa 15 – 30 kg 3 mittaa 30 – 45 kg 4 mittaa 45 – 60 kg 5 mittaa Yli 60 kg 6 mittaa

" Jos koirasi painaa esim. 15 - 30 kg, 300 gramman purkki kestää lähes viisi kuukautta!

JAKKE Collagen+HA nivelten hyvinvointiin.
30g 39,90€
60 g 69.90€
200g 199€

AINUT KOTIMAINEN KOIRIEN NIVELRAVINNE, JOSSA ON UC-II®-KOLLAGEENIA!!! TEHOHOITOA nivelille!

Sisältää kollageeni UC-II®::sta, ruusunmarjaa, kurkumaa ja hyaluronihappoa (yli 90 %:sta) - eikä mitään täyteaineita ! ! ! Jakke Collagen+HA on täydennysrehu koirille rustojen ja nivelten toimintakyvyn ylläpitämiseen ja hyvinvointiin.
Sisältää UC-II®:a (40 mg/ 2 mittalusikallista), joka on denaturoimatonta kollageenityyppi II:a.Kollageeni UC-II® :n valmistajalta saadun tiedon mukaan UC-II® ja hyaluronihappo (HA) eivät kumoa toistensa vaikutusta, vaan vaikuttavat erinomaisesti yhdessä samassa tuotteessa!

UC-II® (InterHealth Nutraceuticals) on uusi patentoitu ainesosa - denaturoimatonta (kollageenia ei ole kuumennettu tai käsitelty kemikaaleilla) tyypin II kollageenia, joka on peräisin kanan rintalastan rustosta ja jonka avulla voidaan kehittää pienempiä annostusmuotoja. UC-II®:a tukevat neljä julkaistua kliinistä tutkimusta, jotka tutkivat nivelen mukavuutta, liikkuvuutta ja joustavuutta. UC-II® on peräisin ja valmistettu Yhdysvalloissa NSF-sertifioidulla GMP-laitteella. Se on sekä NDI (FDA:n ilmoittama ja julkaistu uusi ravintoaineosa) että GRAS (generally recognized as safe) - se on turvallinen käyttää ja sivuvaikutukset ovat harvinaisia tai lieviä ja ei-GMO (ei geenimuunneltu). InterHealth on alkututkimuksensa jälkeen jatkanut järjestelmällistä tieteellistä tukea tämän ainesosan ympärille. UC-II®:n tehokkuus, turvallisuus ja laatu on tutkittu tarkasti.

Kontrolloidut tutkimukset (RCT) osoittavat, että 40 mg UC-II®:a kerran päivässä tukee nivelten mukavuutta, liikkuvuutta ja joustavuutta. UC-II®:a voidaan käyttää yksinään tai muiden nivelten hyvinvointiin vaikuttavien aineiden, esim. hyaluronihapon ja kurkuman kanssa. Rustot koostuvat suurelta osin tyypin II kollageenisäikeistä. Suun kautta otettava täydennys parantaa nivelen hyvinvointia ja pitää ne liikkuvina pidempään.

Jakke Collagen+HA ei sisällä mitään täyteaineita!Ei dopingvaroaikaa!
Ei suositella tiineille.
Käyttöohje: annostus päivittäin 2 mittaa(mitta 1 ml ~ 0,5 g), sekoitetaan ruokaan

JAKKE MOVE+
150G 48€
300G 83€
500G 119€

SUPERTEHOA nivelille ja jänteille!

Jakke Move+ sisältää glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia, hyaluronihappoa, kollageeni (tyyppi I:stä ja II:sta) - eikä mitään täyteaineita !

Koostumus:• Glukosamiini HCL 687 000 mg/ kg• Kondroitiinisulfaatti yli 90 %:sta 292 000 mg/ kg• Kollageenit: tyyppi I ja tyyppi II 16 000 mg/ kg• HA, hyaluronihappo eli healon yli 90 %:sta 5 000 mg/ kg

Jakke Move+ on saanut erittäin paljon kiitos närästysherkkien koirien omistajilta, ettei närästystä ole ollut laisinkaan, koska Jakke Move+ ei sisällä MSM:ää.

JAKKE Magn

200G 22€
400G 40€

Jakke Magn on magnesiumvalmiste koirille. Täydennysrehu lihasten, hermoston, sydämen ja verenkierron toimintakyvyn ylläpitämiseen ja hyvinvointiin.

Magnesium auttaa myös stressitilanteissa, keskittyminen ja suorituskyky paranevat, lisäksi se edistää ruokahalua. Erinomainen apu lihaksistolle.

JAKKE ZINC+
Iho, karvapeite / Anturat, kynnet / Vatsa, suolisto-ongelmat

100G 19.00 €
200G 29.00 €

Jakke Zinc+ on tehokas sinkkivalmiste koirille, täydennysrehu ihon, karvan, anturoiden ja kynsien ylläpitämiseen ja hyvinvointiin. Jakke Zinc+ kohentaa turkin kuntoa ja kasvua ravitsemalla ihoa, tukee sen pehmeyttä ja kimmoisuutta ja samoin myös anturoiden, tukee myös kynsien vahvuutta ja kasvua.

Jakke Zinc+:ssa on sinkkiä (sinkkisulfaatti heptahydraatti E6) 15 mg/ 1 g ~ 15 g/ 1 kg ja sinkin ohella lesitiiniä, ruusunmarjaa ja tyrniä.

Jakke Zinc+ on apu kestävämpien anturoiden, kynsien sekä paremman turkin saavuttamiseksi. Suositellaan käytettäväksi iho-ongelmien ja sairauksien yhteydessä, jotta paraneminen nopeutuisi. Se myös ennaltaehkäisee iho-ongelmia ja -sairauksia.

Käyttöohje: annostus päivittäin, sekoitetaan ruokaan, koiran painon mukaan (mitta 1 ml ~ 0,5 g): 2 mittalusikallista/ 10 elopainokilo. Annostuksen voi kaksinkertaistaa kuuriluontoisesti 4-6 viikon ajaksi vaikeissa iho- ja turkkiongelmissa tai puutostiloissa.
Huomioi koiran muusta ravinnosta saama sinkin määrä.

JAKKE MERILEVÄ
Hampaat / Iho, karvapeite / Vastustuskyky / Vatsa, suolisto-ongelmat
50G 19,90
150G 44,90

Jakke Merilevä on 100 % luonnontuote, rehuaine koirille; tehokas pahanhajuista hengitystä, hammaskiveä ja plakkia vastaan, hyvä vatsalle, kynsille, iholle ja turkille. Auttaa useimmille myös ulosteen syöntiin.

Sisältää mm. paljon vitamiineja, aminohappoja, Omega 3- ja Omega 6 -rasvahappoja ja kivennäis- ja hivenaineita. Merilevä ehkäisee hammaskiven ja plakin muodostumista hampaan pinnalle ja näin myös suuontelon bakteeripitoisuus vähenee. Syljen koostumus voi auttaa bakteerin torjunnassa, jotka aiheuttavat plakin ja hammaskiven syntymistä.

Merilevä on Ulko-Hebrideillä viljeltyä merilevää, jossa on runsaasti luonnonmukaisia mineraaleja, polysakkarideja, aminohappoja, vitamiineja sekä muita yhdisteitä, jotka tukevat koirasi ruokavaliota ja hyvinvointia. Tämä merilevä kasvaa puhtaassa, kylmässä ja kirkkaassa vedessä ja sitä käsitellään ja työstetään huolellisesti sekä hygieenisesti.

Merilevä tukee elimistön immuunijärjestelmää ja auttaa palautumaan rasituksista. Merilevästä koirasi saa runsaasti omega-3- ja omega-6-rasvahappoja, luonnollisia kivennäisaineita sekä elektrolyyttejä. Merilevä vahvistaa kynsiä ja tekee hyvää koiran iholle ja turkille.

Ei sisällä täyteaineita. Annos sekoitetaan ruokaan tai ripotellaan sen päälle. Aloita pienemmällä annoksella, näin koira tottuu makuun, sen jälkeen lisää annosta normaaliannostukseen.

Annos voidaan kaksinkertaistaa, kunnes tulokset näkyvät, jonka jälkeen palataan normaaliannostukseen.

Käyttöohje: annostus päivittäin, sekoitetaan ruokaan, mitta 1 ml ~ 0,67 gAlle 10 kg ½ mittaa10– 25 kg 1 mittaaYli 25 kg 2 mittaa

JAKKE KARPALO
Vastustuskyky / Vatsa, suolisto-ongelmat / Virtsatiet

60G 9.90 €
150G 13.90€

Jakke Karpalo on 100 %:n luonnontuote, rehuaine koirille. Karpalo on kotimainen terveellinen ja runsaskuituinen vitamiinipommi, joka auttaa moneen vaivaan. Se edesauttaa hyvää terveyttä sekä hellii vatsaa ja suolistoa, sillä se sisältää suoliston terveydelle tärkeää pektiinia ja karvasaineita. Karpalolla pyritään tukemaan virtsateiden hyvinvointia, sillä sen sisältämät flavonoidit hillitsevät bakteereja ja saattavat estää niiden kiinnittymisen virtsateiden limakalvoihin. Karpalo sisältää myös antioksidantteja, A-vitamiinin esiastetta beetakaroteenia, B-, C-, D- ja E-vitamiinia, kivennäis- ja hivenaineita sekä omega 3- ja omega 6 -rasvahappoja.

Käyttöohje : annostus päivittäin, sekoitetaan ruokaan, 1 - 3 mittalusikallista/ pv (mitta 5 ml ~ 1,3 g)Jakke Karpalo ei sisällä mitään täyteaineita!Ei dopingvaroaikaa!

JAKKE CALC D3 +Zn
150g 13€
300g 22€
500g 34€

Jakke Calc D3+Zn on kalsium-, D3-vitamiini ja sinkkkivalmiste koirille, täydennysrehu luuston ja nivelten toimintakyvyn ylläpitämiseen ja hyvinvointiin.

Kalsium on erittäin tärkeää luuston kehittymisen kannalta. D3-vitamiini edistää kalsiumin imeytymistä.


Jakke Calc D3+Zn:ssä on kalsiumia 235 mg/ g, sinkkiä 7,46 mg/ g ja D3-vitamiinia 2,6 mcg/ g.

JAKKE BIOMIX Kynsille ja ihon hyvinvointiin.

200g 32€
300g 47€

Jakke BioMix on biotiinia, metioniinia, sinkkiä, kuparia, ruusunmarjaa, lesitiiniä, tyrniä ja panimohiivaa sisältävä täydennysrehu koirille. Ihanteellinen kynsille ja ihon ja karvapeitteen hyvälle kunnolle.Ei dopingvaroaikaa!

Käyttöohje: sekoitetaan ruokaan, 1 mittalusikallinen/ 10 elopainokiloa kohti (mitta 5 ml = 2 g)

TYRNI VALKOSIPULI
150g 19€
300g 29€

Jakke TyrniVS on tyrnimarjaa ja valkosipulia, 100 %:n luonnontuote, täydennysrehu koirille.

Tyrnimarjassa on todella poikkeuksellisen runsaasti flavonoideja, Omega-öljyjä ja vitamiineja.Tyrnin flavonolit ovat kvertsetiini, myrisetiini, isoramnetiini ja kamferoli, jotka vaikuttavat esim. sydämen ja maksan toiminnan ja immuunivasteen parantumiseen. Eniten flavonoideja esiintyy tyrnimarjan kuoressa ja juuri sen alla.

Valkosipuli sisältää hivenaineita, kivennäisiä, B-vitamiineja, C-vitamiinia, seleeniä, antioksidantteja ja rikkipitoista alliiniaminohappoa. Alliini muuttuu allinaasientsyymien vaikutuksesta allisiiniksi, joka auttaa terveyden ylläpitoon. Se ehkäisee verisuonten kovettumista, laajentaa verisuonia ja näin parantaa verenkiertoa, laskee veren kolestroli-, rasva-aine ja sokeripitoisuutta. Se vaikuttaa monin tavoin yleiskuntoa parantavasti. Valkosipuli toimii myös hyvin luonnollisena ötökoiden torjujana! Oikein annosteltuna valkosipuli ei aiheuta anemiaa koirille.

Käyttöohje: annetaan kuureina, sekoitetaan ruokaan, annostus/ pv (mitta 1 ml): alle 15 kg 1 - 1,5 mittaa, 15 - 35 kg 2 - 3 mittaa, yli 35 kg 4 mittaa