Hammaskivenpoisto

HAMMASKIVENPOISTOT

Koirille, joita voidaan käsitellä ilman rauhoitusta.
Hieronnan yhteydessä tai erillisellä ajalla.

HINTA:
Hieronnan yhteydessä 25€
Omana erillisenä käyntinä 35€

Hoidot :
Mekaaninen hammaskivenpoisto hammasraudalla ja
Emmi Pet- Ultaraäänihammashoito 1.5.2019 alkaen.

LISÄTIETOA EMMI-PET LAITTEESTA

Emmi-Pet Ultraäänihammashoito puhdistaa kivuttomasti lemmikkisi hampaat kauniin valkoisiksi. Emmi-Pet on hammasharja jolla ei ”harjata”. Laitteen harjaspäät liuottavat hammaskiven ja plakin hampaan pinnalta ilman liikettä, tärinää tai ääntä.

Emmi-Pet tuottaa ultraääniä patentoidun ultraääni mikrosirun avulla, joka on upotettu harjaspään sisälle. Tämä siru luo jopa 96 miljoonaan ultraääni- impulssia minuutissa ja lähettää ne harjasten kautta suuhun. Puhdistuksessa ultraääni tarvitsee Emmi-Pet nano-kupla hammastahnan välittäjä-aineeksi toimiakseen.

Ultraääni impulssit pystyvät tunkeutumaan hampaiden väleihin ja ikeniin jopa 12 mm säteellä ja tuhoavat bakteereja sekä mikrobeja paikoista, joihin harjoilla ei pääse. Tämä tekniikka vähentää bakteerien lisääntymistä ja lievittää suun ongelmia, hoitaa ja suojaa ikeniä sekä estää tulehduksia ja parodontiittia.

EmmiPet ultraääniharjauksen vaikutus koirille on yksilöllinen. Toisilla teho näkyy jo ensimmäisillä käyttökerroilla ja taas toisilla vaatii säännöllistä pidempiaikaista käyttöä, jotta hammaskivi pehmenee. Suositeltavaa olisi säännöllisen käytön yhteydessä rapsutella pehmentynyttä hammaskiveä. Myös kovien puruluiden syönti auttaa pehmenneen hammaskiven irtoamista.